Hansennenīs Whoopie

24.07.2008 - 09.01.2020 😢
 
Whoopie our one and only
 
Whoopie bor nu hos vores venner 😃
 
Whoopie er vores eneste ene, en skøn tæve med et herligt temperament. Hun er en klog og kærlig hund der elsker opmærksomhed. I hverdagen får hun os ofte til at grine da hun er god til at finde på kunster, hun lærer lynhurtigt og har hun fået nej til noget, så finder hun bare en anden måde at gøre det på. Altid er hun klar på en gåtur eller andet sjov, men når der ikke skal ske noget er hun dejlig rolig. Hendes temperament er godt og stabilt, alt tager hun i stiv pote, ligemeget om det er at køre i elevator, være med på plejehjem mellem kørestole og rollatorer eller om det er udstilling og camping. Whoopie er bare glad når hun er med og sammen med sin familie. I udstillingsringen har Whoopie gjort det forrygende, hun har  vundet bedste baby, bedste hvalp og  fik sit første CERT da hun  kun var 1 1/2 år gammel og det er sjældent at hun ikke bliver bedømt som exellent. 
 
Camilla og Whoopie har deltaget i juniorhandling de sidste to år vi har været på Bøsøre og har været mellem de bedste hver gang. De er simpelthen bare så søde sammen og Whoopie vil gøre alt for Camilla, prøv bare at se hvordan Whoopie kikker på Camilla:-) (Camilla er vores venners søde datter)
 
Whoopie har elsket lille Emillia lige siden Emillia inviterede Whoopie op i sofaen så de kunne se tegnefilm sammen. Anniqa og jeg havde været ude og gå med de andre hunde og nåede lige at tage dette skønne billede af de 2 sammen da vi kom hjem, sødt ikke. (Emilia er min dejlige venindes skønne datter)
 
De 2 nederste billeder er af Terzo´s Lanzo Jr. som er Whoopie´s far. En ualmindelig smuk og dejlig hanhund. Lanzo er Dansk Champion og har lavet mange fine hvalpe med super gode A/A og H/D resultater. 
Læs meget mere om Tertzo´s Lanzo jr. på hans hjemmeside under links.
 
 
  Jason Moore og Lotte Fisker | - Denmark | Tlf.: 28479589 | kannehills@hotmail.com