2012

25. August

Igår var der udstilling i Århus og jeg var lige forbi for at se en af vores hvalpe i ringen, det gik rigtigt godt, Baloo fik Very Good og blev nummer 2 i hans klasse. Tillykke Henning og Tina med smukke søde Baloo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18. August

Lucas og Whoopie slapper af i varmen;-)

 

 

29. Juli

Whoopie er idag blevet parret med Vildfred og vi håber på små bernerbamser først i oktober;-)

 

10 Maj

Whoopie og vores lille Lucas;-)

5. Maj

Hurra hurra idag bliver vores elskede Morgan 7 år, han er simplethen ligesom god vin, jo ældre han bliver jo bedre;-) Den skøre gamle hund opfører sig stadigvæk som han var 7 måneder, ha ha, hvilket nok  har været skyld i han har fået en diskusprolaps i nakken;-(  Han er blevet CT-scannet og den sidder et sted hvor der ikke succesrate ved operation. Gudskelov er det kun engang imellem den generer ham så han kan klare sig på smertestillende de enkelte dage det er. Håber jo stadig at han bliver ligeså gammel som sin far der blev 11 1/2

Vores elskede Morgan;-)

Morgan fejede sin fødslsdag ved at have besøg af sin datter Nala, det var super hyggeligt og Amy var meget glad for at se sin søster;-)

2 søde søstre:-)

 

28. April

Skue i Nørbølling, det var en herlig dag hvor Amy vandt bedste tævebaby og hendes bror Baloo vandt bedste babyhan, mor Whoopie vandt åbenklasse tæver med exellent og blev BIK 2, far Morgan vandt Championhan (der var kun ham) med exellent og blev BIK 2. Så jo, man kan vist godt sige at det var en FANTASTISK DAG. Alma kom og kikkede da hun bor i nærheden, dejligt at se den skønne lille trold igen som nu var blevet stor og endnu mere dejlig;-)

Baloo, bedste babyhan;-)

Amy bedste babytæve;-) 

Søde, søde Alma;-)

 

 

10. April

Så kom lammene og grissebasserne ud og de nyder det i fulde drag;-)

 

 

 

 

6. Marts

Hvalpeplaner er opdateret, se billeder af den skønne smukke hanhund under Hunde/Vildfred;-))

Anniqa min søde veninde er flyttet tilbage til fastlandet og det nyder vi alle. Vi er sammen 1-2 gange om ugen hvor hundene kan lege, skønt.

Amy har sat sig på stakkels Diva

 

17. Februar

Baloo kom på besøg for at lege med Amy og sørme om ikke Tina havde bagt fastelavnsboller, det var så hyggligt og fastelavnsbollerne smagte som englene synger. Hvalpene nød hinandens selskab og dejligt med en træt Amy.

De er så kære Baloo og Amy;-))

 

5. Februar

Nala leger med sin nye ven Timon som hun bor sammen med hos hendes nye søde familie.

 

 

2. Februar

Amy og Alma hjalp lige med at fange en rotte, dygtige tøser;-)) Jason og Morgan havde fået den jagtet ud af hønsehuset og pludselig var den i haven og haps Alma var på pletten og bed den to gange.

 

Amy og Alma nyder sneen;-))

28. Januar

Da vi stod op imorges var de fleste af æggene klækket og rugemaskinen var fyldt med de dejligste små kyllinger. Alma og Amber var med på besøg på plejehjemmet i forgårs og en skam jeg ikke havde fået mit kamera med. Begge hvalpe sad på skødet af personalet ved kaffebordet, sikke et syn og nøj hvor de nød alt opmærksomheden. Nogen gange kan man godt ønske at de aldrig blev større;-))

 

 Årets første kyllinger;-))

 

23. Januar

Vores katte Frida og Diego er blevet neutraliseret, så der kommer ikke flere killinger på Kannehills. Diego som vi ikke så meget til før i tiden er nu ikke til at skrabe af sofaen. Slet ikke i tvivl om at mus og rotter sætter pris på at han er et par kugler fattigere.

Såen ser Diego ud hele dagen.

 

Og når brændeovnen går ud om natten kan man jo varme sig ved Morgan;-))

 

 

22. Januar

Alma vores dejlige hvalp mangler som den sidste en kærlig familie. Hun er en glad og blid tæve som elsker børn. Hun er vaccineret første gang, sundhedstjekket, chippet samt hvalpetestet. Der medfølger hvalpepakke, DKK stambog og et årsmedlemsskab af DBSK.

 Søde lille Alma søgte ly i kurven under barnevognen da det begyndte at regne;-))

 

 

21. Januar

Udstilling i Nyborg. Helle og jeg havde pakket bilen med Morgan, Amy og Alma og taget turen til Fynsland. Det blev en skøn dag. Amy og Alma blev beundret og nusset hele dagen. Jeg var i ringen med Inges dejlige tæve Isolde som fik Exellent. Men det allerbedste var at smukke dejlige Morgan vandt Championklasse med Exellent og CK og sørme om han ikke også vandt Bedst i køn og Bedst i race. Glæden ville ingen ende tage da jeg stod med 2 fine rosetter og en herlig pokal. Det var dejligt at se alle igen, det er jo et år siden jeg sidst har været på udstilling, absolut en fantastisk dag.

Morgan BIR

Så træt man kan blive af at være med far Morgan på udstilling;-))

Alma og Amy

18. Januar

Anniqa kom på besøg idag med pigerne, Toya og cocker Diva, hvalpene skulle lige se sådan en rød hund an den lignede jo ikke en berner;-)) Vejret var dårligt så den stod på varm kakao og tøsehygge med hvalpene.

Emilia og Alma

Emilia og Whoopie for 3 1/2 år siden

 

17. Januar

Idag var Baloo på besøg for at lege med sine søstre, det var skønt at se den lille bandit igen som faktisk er ved at blive stor allerede. Han har det super hos hans nye familie;-)) 

Smukke søde Baloo;-))

 

16. Januar

Jeg havde lige Amy med nede på mit arbejde og sørme ikke om bror Asterix var med sin mor på arbejde, åhh sikke en gensynsglæde. De to banditter fik leget, charmet alle de kom i nærheden af og mødte en stor hund der er halv berner sennen. Asterix er noget så sød, han ligner en der ejer hele kontoret;-))

15. Januar

Helle og jeg var til træning med Amy og Alma idag på Bernerpladsen, det var dejligt at komme til træning med en hvalp, de er bare så skønne når de skal lære alle de nye ting.  

14. Januar

Så har søde Amber også fundet en ny familie. Hun flytter sidst på måneden til sit nye spændende liv;-))

 

3 tøser igang med hærge far Morgans tæppe

10. Januar

Her er de så de 5 smukke, skønne banditter. Drengene er rejst og har det super i deres nye familier;-)) Baloo (Arthur) kommer på tirsdag og leger med sine søstre, det bliver så hyggeligt. Alma og Amy skal til træning første gange på søndag, uha det bliver sjovt. Min søde veninde har lovet at træne Alma. Søde lille Amber mangler også en kærlig familie, hun er simpelthen så skøn, en rigtig glad hvalp.

Asterix, Amber, Amy, Arthur og Alma

 

4. Januar

Smukke, søde Alma mangler en ny kærlig familie;-))

Whoopie med 3 af hendes skønne banditter;-))

Hvalpene tog nytåret fint, det er jo heller ikke ekstremt højt her, men de var ude og høre fyrværkeriet og det var ikke noget de lod sig mærke af. Tirsdag var de nede ved dyrlægen og blive vaccineret, sundhedstjekket samt chippet, så nu er det på plads. Drengene rejser på tirsdag, kan slet ikke forstå at det er gået så hurtigt. Både Asterix og Arthur (Baloo) har fundet nogle dejlige familier tæt på. Så mon ikke jeg kommer til at se dem snart igen;-))  

 

 

 

 

 

  Jason Moore og Lotte Fisker | - Denmark | Tlf.: 28479589 | kannehills@hotmail.com