2014

7. November

Vi har desværre måttet sige farvel til vores højt elskede Morgan, han blev aldrig helt frisk igen efter en betændelse i bugspytkirtlen. Morgan sov stille mens Amy og Bailey var ved hans side. Vi savner vores store skønne bamse der var den mest perfekte Berner man kunne tænke sig. Morgan blev 9 1/2 år.

Morgan's far boede i kennel Duevang og det er også en af grundene til vi har valgt Duevang's Vitus som far til vores næste kuld. Vitus er en dejlig hanhund med et skønt temperament. Jeg har kendt Vitus siden han var hvalp og det har været spændende at følge denne smukke hund de sidste år. Vi glæder os meget til at vi får nogle vidunderlige hvalpe efter ham og Amy.  

 

 

23. august

 

Udstilling i Århus, dejlig dag med skønne mennesker. Morgan gjorde det flot som vanligt, men blev dog slået af Helles smukke tæve;-) Herligt men de gamle hunde;-) Whoopie var også med, det blev til en Very good, ikke lige hendes dag desværre. Baloo fik en Exellent den skønne dreng.

 

 

15. august

Hvalpene er flyttet og der er meget stille. Lille Bailey bliver dog her hos os, hun er en herlig lille skønhed som vil allerede elsker højt. Hun er fræk og sød på samme tid og slipper afsted med det meste selv ved hendes morfar den gamle Morgan dreng.

 

Vores elskede Bailey

 

Smukke Berta på besøg

 Et noget mislykket bænkebillede, de kunne ikke sidde stille og tilsidst begyndte det at regne;-)

 

 

 

 
Alt alt for lækre, behøver jeg at sige mere;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19. Juni
 
Idag var banditterne med ved stranden. køreturen var de ikke så vilde med men derimod var de ellevilde med at blive sluppet løs i sandet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18. Juli
 
 
  Så skal der kanøfles tøjdyr;-)
 
 

 Leg i haven

 

 

 

Godmorgen banditter 

 

 

 

 

 

 

 

4 uger imorgen og simplthen så søde, sjove og super dejlige;-) Der er gæster næsten hver dag nu så de små guldklumper kan blive socialiseret. 

 
Trætte efter en begivenhedsrig dag
 
 
 
Godnat små banditter
 
 
Aftensmad
 
 
Besøg af 4 fantastiske piger
 
 
Hygge på højt plan
 
 
 Det bliver ikke meget bedre:-)
 
 
 
4. Juli
 
Hvalpene har været ude for første gang idag og de blev godt trætte af deres første eventyr. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3. Juli
 
3 uger og nu kan de sidde op, gå rundt, gø og de er begyndt at få hvalpefoder/suppe. De er så klar til at blive nusset og hygget om af de familier der kommer og ser dem i weekenden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 27. Juni
 
Lucas er glad for at Amy er lidt mere sammen med os igen;-)
 
 
 
 
 
 
26. Juni
 
Hvalpene er nu 2 uger og har fået øjne, de er simpelthen bedårende og slet ikke til at stå for. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19. Juni
 
Hvalpene er allrede blevet en uge gamle og bliver bare dejligere og dejligere;-)
 
 
 
Lucas er et smut i hvalpe kassen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amy holder godt øje med at hvalpene kommer tilbage i kassen efter de er blevet vejet;-)
 
 
 
16. Juni
 
Nellie var på besøg for et par uger siden, hun er halvsøster til hvalpene. Nellie kommer fra den kennel hvor Carlo bor og Carlo er far til hende. Nellie er en smuk og skøn hvalp. Lucas forelskede sig lige på stedet og vi glæder os til at se mere til Nellie hun bor nemlig hos hundes legekammerater på den anden side af skoven;-)
 
Whoopie gik alligevel tom så nu går hun på pension, avlstæve er ikke lige hendes kop te. 
 
 Lucas og Nellie
 
 
 
 
 
 15. juni
 
Har lige været et smut ved dyrlægen med Amy og hvalpene da de har været urolige i nat. Der var heldigvis ikke noget alvorligt men som jeg havde på fornemmelsen har Amy desværre ikke nok mælk til de små sultne banditter. Nu får de tilskud med flaske hver tredje time og det ser allerede ud til at Amy er ved at få mere mælk;-) De vokser og sover og vokser og sover, de er såååå nuttede. Amy er en super mor og passer dem så fint, vi har et godt samarbejde med at jeg giver flaske og hun vasker dem.
 
 
Amy sidder og passer på sin kurv hvalpe ved dyrlægen
 
 
 
12. Juni
 
Amy har født 8 skønne hvalpe, 5 tæver og 3 hanner, alle har det godt;-) Fødslen gik perfekt, det tog 4 timer og 45 minutter og hun klarede det hele så flot, hun er sej min Amy. 
 
Helt ny og top lækker;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19. Maj
 
Whoopie er scannet igen og hun er drægtig. Der var ikke noget at se på den første scanning, men jeg har hele tiden haft en fornemmelse af hun var drægtig, hendes opførelse tyede ihvertfald på det. Og jeg fik ret, herligt. Hun har også taget et kilo på de sidste 10 dage, det bliver så spændende.
 
 
 
 
18. Maj
 
Det har være en helt fantastisk dag. Solen skinnede og hele dagen har jeg været sammen med min skønne gamle hund og dejlige veninde. Udstillingen i Hedensted kunne ikke have været bedre. Herligt at se gamle som nye bernerfolk;-)
 
Morgan fik Exellent med CK og vandt bedste veteran over tæven, FANTASTISK. 
 
Dommeren skrev om Morgan;
 
9 years old, you cannot see the age, he moves and present like a young dog. Very nice for a judge to have this dog in the ring. . He is a honorable veteran. Wish the owner many years with this dog
 
(Dommer Hans Bierwolf)
 
 
Morgan my pride and joy 
 
9 år gammel i veteranklassen i Hedensted,-)
 
 

 
 
Morgans og Whoopies søn Baloo var der også idag og jeg fik æren af at handle ham i ringen. Åhhhh det var ligesom at skrue tiden 7 år tilbage da Morgan var 2 og i åben klasse. Skønne smukke Baloo var så velopdragen (tusinde tak for det Tina og Henning) Baloo fik Exellent med CK og blev nummer 2 i åben klasse, så flot, han er jo kun 2 1/2. 
 
Baloo's kritik
 
2 1/2 years, good size, sufficient condition, good bones, well coated, good head, eye's should be darker, scissor bite, good neck, sufficient strong back, good underline, free movemont. 
 
(Dommer Hans Bierwolf) 
 
ALLETIDERS DAG OG SKØNT AT SE JER ALLESAMMEN;-)
 
Baloo i åbenklasse  2 1/2 år gammel
 
 
 
 
 
 
 
 
5. Maj
 
Idag er det Morgans fødselsdag, vores gamle dejlige dreng bliver 9 år. Morgan er meldt til udstilling i Hedensted den 18 maj i veteranklassen, det bliver skønt det er jo et helt år siden vi sidst har været afsted;-) 
 
 
 
 
 
 
 
15. April
 
Amy er blevet parret med Carlo den 14 og 15 april. carlo er en fantastisk dejlig hanhund. Turen til Grosspösna var skøn og jeg regner med der snart kommer lidt flere billeder derfra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12. April
 
Whoopie er blevet parret (insemineret) med Morgan vores gamle smukke bamse. Morgan bliver 9 år lige om lidt (5 maj) så vi håber meget at det bærer frugt.   
 
 Whoopie som lille, alt alt alt for lækker;-)
 9. April
 
 
A-kuld 2 1/2 år gamle
 
Arthur (Baloo)
 
 
 
 
 
 
 
 Asterix 
 
 
 
 Amber (Nala)
 
 
 
 Amy
 
 
 
 
 
23. Marts
 
Lucas og hans elskede Whoopie;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9. Marts
 
Sikke et skønt forårs vejr, hele familien har været ude og nu snorker både børn og hunde, herligt. Vi venter på tøserne skal komme i løbetid og det kan vist ikke vare så længe igen. Morgan den stakkels gamle dreng har knækket en tand som han skal til Doktor Dyr og have revet ud imorgen tidlig.
 
 Skønne dejlige Amy
 
 
 
 
 
 
28. Januar
 
Et noget forsinket nytår til alle jer der følger med. Der er ikke sket så meget her på siden men vi håber det snart ændrer sig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November/December tilbragte vi på Rigshospitalet med vores lille Lucas som er blevet knoglemarvstransplanteret. Vi er hjemme igen og nyder nu en meget glad og aktiv dreng.
 
Hundene blev passet af vores helt fantastiske venner som tog alle 3 banditter under deres vinger. 
 
 
 
 
 
Det er simpelthen så dejligt at have vovserne hjemme og jeg nyder den skønne frost og fine sne, det er det helt rigtige vejr for berner gåture.
  Jason Moore og Lotte Fisker | - Denmark | Tlf.: 28479589 | kannehills@hotmail.com